HINNAT

Seksuaalineuvonta


Seksuaalineuvonta on tavoitteellista ja yksilöllistä seksuaalisuuteen liittyvien asioiden käsittelyä vuorovaikutussuhteessa vaitiolovelvollisen ammattilaisen kanssa. Seksuaalineuvonnassa tapaamisia sovitaan yleensä 2-5. Useimmiten seksuaalineuvonta on yksilöneuvontaa, mutta myös esimerkiksi yhteisiä aikoja pariskunnille saataville.


Seksuaalineuvonnassa voidaan käsitellä esimerkiksi seksuaaliseen identiteettiin tai seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä asioita, parisuhteeseen liittyviä asioita, sairauden tai vamman vaikutuksia seksuaalisuuteen tai toiminnallisia ongelmia seksuaalisuudessa. Toiminnallisia ongelmia ovat esimerkiksi erektiohäiriöt, herkkä siemensyöksy tai orgasmivaikeudet.

Alkutapaamisella määritellään käyntien tavoite ja päästään jo hyvälle alulle asioiden käsittelyssä. Ensimmäisellä kerralla myös arvioidaan, onko asia sellainen, että seksuaalineuvonta on riittävä apu vai hyötyisikö asiakas paremmin esimerkiksi pidempi kestoisesta seksuaaliterapiasta. Seksuaalineuvontatapaamisten hintaan sisältyvät mahdolliset kirjalliset ohjeet ja tehtävät asiakkaalle, sekä mahdollisen jatkohoidon tarpeen arviointi.

Hinnat

 70 € Yksilökäynti 60 minuuttia

95 € Parikäynti 90 minuuttia


Seksuaaliterapia


Seksuaaliterapiaan voit hakeutua ilman lähetettä. Terapiaan hakeutumiseen voi olla monia syitä ja tärkeää on pysähtyä juuri sinulle tärkeiden haasteiden tai mietityttävien asioiden äärelle.

Syitä seksuaaliterapiaan hakeutumiselle voivat olla esimerkiksi orgasmivaikeudet, haluttomuus, parisuhteessa ilmenevät ongelmat seksuaalisuudessa, seksuaalisuuden eheytymisen tarve, haasteet kehonkuvassa, seksuaaliaddiktiot ja sukupuoli-identiteetin pohdinta. Haasteiden taustalla voi olla esimerkiksi fyysisiä toimintahäiriöitä, tunne-elämään liittyviä vaikeuksia tai ongelmia läheissuhteissa.

Mikä tahansa seksuaalisuuteen liittyvä asia sinua mietityttääkään, niin ole rohkeasti yhteydessä. Lähdetään yhdessä keskustellen etsimään ratkaisuja tilanteeseen.

Terapian alussa tehdään terapiasopimus. Käyntimääriä ei tarvitse sopia etukäteen, kesto ja käyntien määrä sovitaan aina tilannekohtaisesti.

Lähestymistapani on integratiivinen.


Hinnat:

80 €  yksilökäynti 45 minuuttia

140 € parikäynti 90 minuuttia

Mindfulness-yksilöohjaus


Mindfulness-ohjaus sisältää yksilöllisen ohjauksen ja tuen tietoisuustaitojen vahvistamiseen, harjoitteiden ohjaamisen ja äänitteet harjoitteista. Suositellaan vähintään neljän kerran pakettia 2-3 kuukauden ajanjaksolle. Mahdollisuus myös yksittäisille kerroille, jolloin voidaan keskittyä erilaisten harjoitteiden tekemiseen ohjatusti.

Mahdollisuus myös Jon Kabat-Zinnin kehittämän 8 viikon Mindfulness based stress reduction-mentelmän mukaisen stressinhallintaohjelman ohjaukseen. Tällöin asiakkaan tulisi sitoutua noin kahden viikon välein lähiohjauskertoihin (voidaan toteuttaa myös videoyhteyksin) ja päivittäiseen harjoitteluun ohjeiden mukaisesti. Henkilökohtainen tuki sähköpostitse tai puhelimitse 1 x vko kuuluu myös paketin hintaan.

Hinnat

70 €   Yksilökäynti 45 minuuttia

320 €  8 viikon ohjauspaketti (sis. 4 yksilötapaamista, henkilökohtainen tuki puhelimitse tai sähköpostitse 1 x vko, äänitteet, sekä kirjalliset ohjeet)

Luennot ja mindfulness-ryhmäohjaukset

Pyydä tarjous!