TIETOA

Kuka minä olen?


Olen kätilö, sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja ja seksuaaliterapeutti (terapiaopinnoista valmistun 2021). Lisäksi olen opiskellut aiemmin lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta. Minulla on valtava palo oppia uutta ja olenkin käynyt useita syventäviä koulutuksia ja kursseja vuosien saatossa erityisesti seksologian aiheisiin liittyen.

Työskentelen tällä hetkellä kolmannella sektorilla seksuaaliväkivaltatyössä. Lisäksi päivätyöni tiimoilta käyn puhumassa ja kouluttamassa seksologian aiheista. Päivätyössäni olen myös suunnitellut ensimmäisen Oulussa järjestetyn seksuaaliterveysmentorikoulutuksen maahanmuuttajataustaisille henkilöille.

Yksityisvastaanotolla tarjoan tällä hetkellä aikoja seksuaaliterapiaan (opiskelijahinnoin), sekä mindfulnessohjauksiin pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Luennointitilaisuuksien ajankohdat neuvoteltavissa erikseen. Ohjaan mielelläni ilmaisiin kolmannen sektorin palveluihin ja julkisiin palveluihin, kun sellainen on saatavilla.

Valmistan myös erilaisia materiaaleja tietoisuustaitojen harjoittamisen, sekä seksuaaliterapeuttisen kohtaamistyön tueksi.