TIETOA

Kuka minä olen?


Olen seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, kätilö, sairaanhoitaja ja voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja. Lisäksi olen opiskellut aiemmin lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta. Minulla on valtava palo oppia uutta ja olenkin käynyt useita syventäviä koulutuksia ja kursseja vuosien saatossa erityisesti seksologian aiheisiin liittyen.

Työskentelen tällä hetkellä kolmannella sektorilla seksuaaliväkivaltatyössä. Lisäksi päivätyöni tiimoilta käyn puhumassa ja kouluttamassa seksologian aiheista. Aiemmassa päivätyössäni olen myös suunnitellut ensimmäisen Oulussa järjestetyn seksuaaliterveysmentorikoulutuksen maahanmuuttajataustaisille henkilöille. Minulla on kokemusta erityisesti seksuaalivältatyöstä, sekä seksuaalineuvontatyöstä eri ikäisten ihmisten parissa. Olen työskennellyt seksuaaliväkivaltaa kokeneiden henkilöiden kanssa, sekä henkilöiden kanssa, jotka ovat tehneet seksuaaliväkivallan tekoja tai ovat huolissaan omasta seksuaalisesta kiinnostuksestaan tai seksuaalikäyttäytymisestään. Lisäksi seksuaaliterpeuttisessa työssä minulle tuttuja teemoja ovat muun muassa  seksuaalinen haluttomuus, seksi-ja pornoriippuvuus, toiminnalliset seksuaaliongelmat, seksuaali-identiteettiin liittyvät kysymykset, sekä häpeän ja riittämyyden tunteiden kanssa työskentely.

Yksityisvastaanotolla tarjoan tällä hetkellä aikoja seksuaaliterapiaan, sekä mindfulnessohjauksiin pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Luennointitilaisuuksien ajankohdat neuvoteltavissa erikseen. Ohjaan mielelläni ilmaisiin kolmannen sektorin palveluihin ja julkisiin palveluihin, kun sellainen on saatavilla.

Valmistan myös erilaisia materiaaleja tietoisuustaitojen harjoittamisen, sekä seksuaaliterapeuttisen kohtaamistyön tueksi.

Olet tervetullut palveluihin, riippumatta sukupuolikokemuksestasi , seksuaalisesta suuntautumisestasi, suhdemuodostasi tai mieltymyksistäsi.